2015. január 9., péntek

Adóbevallás Nyomtatványkitöltő program 2016

Tudnivalók a nyomtatványkitöltő programokhoz ÁNYK 2016
A bevallások és az adatszolgáltatások platformfüggetlen biztosítása érdekében  2009 elejétől fejlesztett programjaink kizárólag a nagyobb szolgáltatási komfortot nyújtó Java-környezetben futtathatók. Természetesen a 2009 előtt kibocsátott programjaink számára a korábbi keretprogram használatát is fenntartjuk. 
A letölthető nyomtatványkitöltő programok a következő verziókban érhetők el:
 1. WebStart letölthető javás változat csak azokon a számítógépeken használható, amelyek internetes kapcsolattal rendelkeznek. Igen kényelmessé teszi a programok letöltését és automatikus telepítését.  A szükséges keretpogram az ÁNYK (AbevJava). (Internetkapcsolattal rendelkező számítógépekre ezt ajánljuk).
 2. .JAR letölthető program a letöltést követően - pl. pendrive-os átvitelt használva - bármely számítógépre telepíthető. A szükséges keretprogram az ÁNYK (AbevJava). Internetes kapcsolat esetén ugyanazokkal a funkcionalitásokkal rendelkezik, mint a WebStart-os változat, azaz az ügyfélkapus elektronikus szolgáltatások teljeskörűen használhatók.
 3. RPM programcsomagok kifejezetten linuxos felhasználók részére. A szükséges keretprogram az ÁNYK (AbevJava). (A letöltött programok hitelességének vizsgálatához megadjuk a GPG nyilvános kulcsot is.) 
 4. EXE programok a 2009 előtt kibocsátott nyomtatványkitöltők esetében. A szükséges keretprogram az Abev.
A keresett nyomtatványkitöltő programot úgy éri el a leggyorsabban, ha kiválasztja a keresőben (Bevallás száma legördülő menüből) a nyomtatvány számát. Ennek hiányában, kérjük, használja az összetett keresést.
Ha a keresőben nem tölt ki semmit és az összes nyomtatvány megjelenítését választja, megkap minden - még nem archivált- programot. Az archívumunkban visszakeresheti a már nem aktuális programokat is.
A letölthető nyomtatványkitöltő programok - minden esetben - csak a megfelelő keretprogram (Java-alapú programok esetében az ÁNYK - AbevJava) telepítését követően installálhatók. A szükséges keretprogramok e lap aljáról tölthetők le.

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

  Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond


  VálaszTörlés