2015. január 9., péntek

Adóbevallás Nyomtatványkitöltő program 2016

Tudnivalók a nyomtatványkitöltő programokhoz ÁNYK 2016
A bevallások és az adatszolgáltatások platformfüggetlen biztosítása érdekében  2009 elejétől fejlesztett programjaink kizárólag a nagyobb szolgáltatási komfortot nyújtó Java-környezetben futtathatók. Természetesen a 2009 előtt kibocsátott programjaink számára a korábbi keretprogram használatát is fenntartjuk. 
A letölthető nyomtatványkitöltő programok a következő verziókban érhetők el:
  1. WebStart letölthető javás változat csak azokon a számítógépeken használható, amelyek internetes kapcsolattal rendelkeznek. Igen kényelmessé teszi a programok letöltését és automatikus telepítését.  A szükséges keretpogram az ÁNYK (AbevJava). (Internetkapcsolattal rendelkező számítógépekre ezt ajánljuk).
  2. .JAR letölthető program a letöltést követően - pl. pendrive-os átvitelt használva - bármely számítógépre telepíthető. A szükséges keretprogram az ÁNYK (AbevJava). Internetes kapcsolat esetén ugyanazokkal a funkcionalitásokkal rendelkezik, mint a WebStart-os változat, azaz az ügyfélkapus elektronikus szolgáltatások teljeskörűen használhatók.
  3. RPM programcsomagok kifejezetten linuxos felhasználók részére. A szükséges keretprogram az ÁNYK (AbevJava). (A letöltött programok hitelességének vizsgálatához megadjuk a GPG nyilvános kulcsot is.) 
  4. EXE programok a 2009 előtt kibocsátott nyomtatványkitöltők esetében. A szükséges keretprogram az Abev.
A keresett nyomtatványkitöltő programot úgy éri el a leggyorsabban, ha kiválasztja a keresőben (Bevallás száma legördülő menüből) a nyomtatvány számát. Ennek hiányában, kérjük, használja az összetett keresést.
Ha a keresőben nem tölt ki semmit és az összes nyomtatvány megjelenítését választja, megkap minden - még nem archivált- programot. Az archívumunkban visszakeresheti a már nem aktuális programokat is.
A letölthető nyomtatványkitöltő programok - minden esetben - csak a megfelelő keretprogram (Java-alapú programok esetében az ÁNYK - AbevJava) telepítését követően installálhatók. A szükséges keretprogramok e lap aljáról tölthetők le.

3 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis, egy magánhitelező, aki kölcsönöket ad az egyéneknek, a vállalatoknak és a kormányzati intézményeknek 2% -os alacsony kamatlábbal. Tudjuk, hogy vannak olyan családok, akik fizetés ellenében élnek, és mások, akik nem tudják ellátni pénzügyi kötelezettségeiket, és ezért vagyunk itt a pénzügyi helyreállításhoz.

    Pénzügyi szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk: Üzleti tervezés, kereskedelmi és fejlesztési pénzügyek, ingatlanok és jelzálogkölcsönök, adósságkonszolidációs kölcsönök, üzleti kölcsönök, magánhitelek, otthoni refinanszírozás, szállodai hitelek, hallgatói hitelek stb. ha érdekelt a kölcsön és mentes csalások ..

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Szöveg / hívás: +1 (603) 786-7565 köszönetet mond


    VálaszTörlés
  2. INSTANT AFFORDABLE PERSONAL/BUSINESS/HOME/INVESTMENT LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US TODAY VIA Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    We are financial consultants providing reliable loans to individuals and funding for business, home and projects start up. Are you tired of seeking loans or are you in any financial mess. Do you have a low credit score, and you will find it difficult to get loans from banks and other financial institutions? then worry no more for we are the solution to your financial misfortune. we offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $533,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Are you losing sleep at nights worrying how to get a Legit Loan Lender? Contact us via Whatsapp +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Share this to help a soul right now, Thanks

    VálaszTörlés
  3. Sürgős hitelajánlat.
    Üdvözlet, sürgős szükség van-e sürgős kölcsönre, számlák befizetésére, ingatlanvásárlásra, üzletre stb. Megbízható hitelező társaság? Ez a lehetőséged. 2% -os kamatozású hiteleket kínálunk. Kérjük, küldjön nekünk egy e-mailt a kölcsönről: (inforamzanloan@gmail.com)

    VálaszTörlés